Ryhdy Weight Traineriksi

Tuplaa PT-asiakkaittesi määrä Weight Trainerin avulla

Weight Trainer on uusi tuote kuntosaliyrittäjille ja personal trainereille. Weight Trainer -konsepti on toimiva PT-ohjelma, jonka avulla saat uusia asiakkaita. Ohjelma on lisäksi helppo ottaa käyttöön, ja se tuo nopeasti tulosta. Weight Trainer -konseptin avulla kasvatat PT-toimintasi kannattavuutta.

Weight Trainer -painonpudotusohjelma on luotu personal trainereille. PT treenaa asiakkaan kanssa säännöllisesti, ja samalla luodaan edellytykset sille, että asiakas pystyy säilyttämään uuden elämäntapansa myös tulevaisuudessa. Tässä auttavat asiakkaan omaksumat taidot liittyen ruokavalioon ja treenaamiseen, elämästä nauttimiseen sekä siihen, miten omat ajatukset muokkaavat ihmistä. Weight Trainer on kannattava konsepti, jonka avulla asiakkaasi saavuttavat takuuvarmasti kauan unelmoidut tuloksensa.

– Weight Trainer on ohjelma, jollaista PT:mme ovat kaivanneet, sanoo Kristina Dahlström, Livskraft -kuntokeskuksen omistaja Karlstadissa, joka otti käyttöön Weight Trainer -ohjelman tammikuussa 2014. Nyt meillä on täydellinen ohjelma, jonka kanssa työskennellä, ja joka auttaa sekä personal traineriemme työtä että ennen kaikkea asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Weight Trainer luo lisäksi edellytykset kasvattaa PT-toimintamme liikevaihtoa, mikä on myös tavoitteenamme.

WT-ohjelma sisältää:

  • Täydellinen ohjelma työkaluineen asiakkaiden seurattavaksi.
  • Digitaalinen asiakasportaali, jonne on kerätty kaikki ohjelmaan liittyvä tieto.
  • Digitaalinen PT-portaali, jossa voit helposti hallinnoida kaikkia asiakkaitasi.
  • WT-ateriankorvikkeet, joita voi käyttää ohjelman puitteissa.
  • Hyvännäköiset ja toimivat vaatteet personal trainereille.

Oletko kiinnostunut kouluttautumaan Weight Traineriksi ja haluat lisätietoa konseptistamme? Ota yhteyttä Johan Åminneen täyttämällä oheinen lomake tai soittamalla numeroon 044 5454 258.


Lähetä kysely

Nimesi (*)

Puhelinnumerosi (*)

Sähköpostiosoitteesi (*)

Viestisi