Konseptimme

Weight Trainer on yksilöllisesti räätälöity painonpudotusohjelma, jonka puitteissa liikut ja saat valmennusta Personal Trainerilta, harjoittelupartnerilta, jonka ainoa tehtävä on motivoida sinua saavuttamaan haluamasi tulokset. Riippuen siitä, miten paljon apua tarvitset tulosten saavuttamiseen, Weight Trainer -ohjelmia on saatavilla kahtena eri versiona: lyhyempi ohjelma kestää 1 kuukauden ja pitempi 3 kuukautta.

Weight Trainerin neljä osa-aluetta – Ajattele, Nauti, Syö, Liiku – muodostavat kehyksen suunnitelmalle, jonka laadit yhdessä Personal Trainerisi kanssa.

Nämä neljä osa-aluetta ja oma Personal Trainerisi tekevät Weight Trainerista ainutlaatuisen.

Ajattele

Jos tieto olisi ainoa mitä tarvitaan, meistä jokainen olisi loistokunnossa eikä kukaan tupakoisi. Vasta kun tiedostat, miten ajatuksesi ohjaavat sinua ja päätöksiäsi, pystyt muuttamaan tapojasi.

Uusien tulosten saavuttaminen vaatii uudenlaista toimintaa. Tahto ja tieto ovat hyödyksi, mutta eivät yksistään riitä elämäntapojen muuttamiseen. Myös alitajuisia tapoja pitää muuttaa. Valtaosa päivittäisestä toiminnastasi tapahtuu ilman loogista tiedostamista, koska automaattisiksi tulleet tavat helpottavat elämääsi. Tarvitset siis tekniikoita, joilla saat muutettua alitajuisia tapojasi. Näin uusi, aktiivisempi elämä tulee tavaksi ilman taistelua.

Lue lisää...

Nauti

Hedonismilla tarkoitetaan oppia, jonka mukaan mielihyvä ja halu välttää kipua ajavat ihmistä eteenpäin ja toimivat motivaationa. Jaksamisen kannalta on tärkeää varata tietoisesti aikaa omalle hyvinvoinnilleen ja nautinnoille. Elimistösi tuottaa voimakkaita ”hyvänolonhormoneja”, jotka lievittävät kipua ja saavat sinut voimaan hyvin. Kun voit hyvin, sinun on helpompaa saavuttaa haluamasi.

Nauti onnistumisistasi, jokaisesta ihan pienestäkin. Se tekee hyvää itsetunnollesi, mikä puolestaan vauhdittaa sinua kohti tavoitettasi. Kovasta treenistä nauttiminen ja haasteisiin tarttuminen tuottavat iloa ja saavat sinut haluamaan treenata enemmän.

Miten syöt ruokasi? Ahmitko ateriasi pikapikaa ja seisaaltaan? Vai maltatko istua alas, asetella ruoan lautaselle, käyttää aterimia, haistella, maistella, pureskella rauhassa ja nauttia?

Tapasi syödä ratkaisee, miten saavutat tavoitteesi ja pidät siitä kiinni tulevaisuudessa.

Nauru on merkki hyvästä olosta, ja sillä on tärkeä sosiaalinen tehtävä. Nauru tarttuu. 50 vuotta sitten Pohjolassa naurettiin noin 18 minuuttia päivässä. Nyt vastaava luku on vain 6 minuuttia. Lapset nauravat meitä aikuisia enemmän: nelivuotias nauraa jopa 500 kertaa päivässä, aikuinen vain suunnilleen 15 kertaa. Lapset löytävät enemmän naurunaiheita.

Nautinto on aivan yhtä tärkeää kuin ravinto ja liikunta, ehkä jopa hiukan tärkeämpää. Ilman liikunnan ja itsensä haastamisen iloa, ilman naurun ja ilon tuomaa rentoutumista matkasta kohti tavoitettasi tulee varsin raskas. Riskinä on, että ilman iloa et jaksa maaliin asti.

Lue lisää...

Syö

Ruoalla on valtava, jopa ratkaiseva merkitys sekä treenaamisen tuomien tulosten että terveytesi kannalta. Jotta jaksat liikkua ja pärjäät hyvin arkielämässäsi, tarvitset tasapainoista ja terveellistä ravintoa. Weight Trainer auttaa sinua muuttamaan ja parantamaan ravintotottumuksiasi helposti ja arkeen soveltuvasti. Valittavanasi on kolme erilaista tietä kohti tavoitepainoasi. Personal Trainerisi auttaa sinua valitsemaan näistä sopivimman.

Lue lisää...

Liiku

Et tarvitse etukäteen erityistietämystä liikunnasta ja treenaamisesta, vaan on Personal Trainerisi työ laatia sinulle toimiva treeniohjelma. Sinä olet vastuussa vain siitä, että liikut. Tuloksia ei synny ilman treeniä, ja paras treeni on sellainen, joka myös tulee tehdyksi.

Kehomme on kuin kone, joka on ohjelmoitu jäämään eloon. Jos syöt todella vähän, kehosi laskee energiankulutustaan ja hiipuu säästöliekille. Menestyvällä yrityksellä on iso liikevaihto – sama pätee kehoon. Mitä enemmän liikut, sitä enemmän tarvitset ravintoa. Jotta kehosi suostuu vahvistamaan lihaksia, sillä pitää olla riittävästi rakennusaineita.

Jokaisen treenikerran on tarkoitus tuoda tuloksia. Tämä tarkoittaa sekä hikoilua että sitä, että toisinaan ihmettelet, miksi oikein teet mitä teet. Kuntoillessasi opit nauttimaan kovastakin vastuksesta. Palkintona kovasta treenistä tavoitteesi lähenee kerta kerralta ja tunnet tyytyväisyyttä treenin jälkeen.

Tulosten ja liikuntainnon ylläpitämisen kannalta vaihtelu on avainsana. Personal Trainerisi auttaa sinua valitsemaan eri liikuntamuotoja monipuolisesti.

Lue lisää...

MeillÄ on ratkaisu kaikille!

Suunnittelemme treenisi ja opastamme sinua niin, että voit saavuttaa tavoitteesi.

Inspiraatio

Inspiroimme ja motivoimme sinua koko painonpudotusmatkasi ajan.

Ravinto

Olemme asiantuntijoita ja siksi pystymme räätälöimään juuri sinulle sopivan ruokavalion.

Suunnittelu

Treenin kuuluu olla kivaa. Autamme sinua löytämään sinulle sopivimman tavan liikkua.

Työkalut

Tarjoamme sinulle kaikki työkalut, jotka tarvitset tavoitteesi saavuttamiseen. Kaikki ravinnosta valmennukseen.

Tulos

Teemme töitä, jotta sinä saavutat pitkäkestoisia tuloksia.

Tavoite

Kaikki ohjelmamme keskittyvät selkeisiin tavoitteisiin ja tavoitekuviin. Autamme sinua alkumetreiltä maaliviivalle asti.